SKRIFTHUSET
Verksted for menighetspedagogikk

- Gir trosopplæringen innhold
- Gjør menigheten synlig
- Viser familien tillit

Dåp og aftenbønn app

Til fireårsboka «Linda og den lille kirka» har vi også laget appen «Takk for i dag». Den kan kjøpes for kr.22 i AppStore og GooglePlay (Android), men blir oppdatert gratis i AppStore dersom du allerede har lestet ned gratisversjonen fra 2014. Søk etter “Takk for i dag” eller “Skrifthuset” i app-butikkene.

 

"Takk for i dag" inneholder i dag to spill, KIRKEN og HUSET, med spennde aktiviteter for barn 2-6 år.

KIRKEN
Lindas lillebror skal døpes. Barna skal invitere en stor og fargerik familie til dåpsdagen. De kan velge mellom mange fine og morsomme klær. Til slutt spilles dåpssalmen "Det skjer et under i verden" til vakkert klokkespill.

HUSET
Det er kveld og barna skal rydde rommet til Linda. Leker, kosedyr og klær skal legges på riktig plass. Det er fint å takke for tingene sine, menneskene rundt seg og dagen som har gått. Slik kan barn og voksne avslutte dagen sammen og begynne kveldsritualet. Til slutt spilles én av fem kveldssanger.

Vi planlegger et nytt rom “HEI” i løpet av 2017. Der kan barna lage tegninger og bilder som de kan dele med  venner, familie og faddere.

Karakterene og miljøet i appen er hentet fra boka ”Linda og den lille kirka”, som deles ut til fireåringer i mange menigheter i Den norske kirke. 

En lenke til appen kan brukes på invitasjon til gudstjenesten der fireårsboka skal deles ut. Vi kan også hjelpe menigheten med å lage en DIGITAL INVITASJON som kan sendes på epost eller SMS fra din menighet, med en lenke til appen.   

AppStore: https://itunes.apple.com/no/app/takk-for-i-dag/id948228288?mt=8

GooglePlay: https://play.google.com/store/search?q=skrifthuset&c=apps

Vi planlegger et nytt rom “HEI” i løpet av 2017. Der kan barna lage tegninger og bilder som de kan dele med  venner, familie og faddere.

 


Du kan gjøre appen kjent ved å bruke vår PLAKAT og FLYER.

Last ned PLAKAT her

Dersom du har problem med nedlastingen, send en epost til kaare@skrifthuset.no
så vil vi svare med PLAKAT og FLYERS som vedlegg. 


Last ned FLYER her.
Kan sendes som vedlegg til epost eller skrives ut dobbeltsidig på A4-ark.
Velg «vend på arkets kortside» eller lignende under skriveregenskaper.
Del arket i to. Begge deler blir like med forside og bakside.
Flyeren har følgende tekst på baksiden:

TAKK FOR I DAG

Dette er en søt og morsom app som lærer barn og voksne om aftenbønn og dåp. Spennende aktiviteter for barn 2-6 år: Velg klær for familien til lillebrors dåpsdag. Hjelp Linda med å rydde rommet når dagen er over.

HUSET
Det er kveld og barna skal rydde rommet til Linda. Leker, kosedyr og klær skal legges på riktig plass. Det er fint å takke for tingene sine, menneskene rundt seg og dagen som har gått. Slik kan barn og voksne avslutte dagen sammen og begynne kveldsritualet.

KIRKEN
Lindas lillebror skal døpes. Barna skal invitere en stor og fargerik familie til dåpsdagen. De kan velge mellom mange fine og morsomme klær.

Karakterene og miljøet i appen er hentet fra boka ”Linda og den lille kirka”, som deles ut til fireåringer i mange menigheter i Den norske kirke.
Appen koster kr.22.

Søk etter “Takk for i dag” eller “Skrifthuset” i app-butikkene. Alle som har lastet ned førsteutgaven fra 2014 i AppStore vil motta oppdatering av den nye utgaven GRATIS. I GooglePlay må den nye utgaven innstalleres på nytt og betales. Gratisutgaven fra 2014 i GooglePlay kan fortsatt brukes, men vil ikke bli oppdatert.

Den nye Appen vil  automatisk bli oppdatert med et nytt rom “HEI” i løpet av våren 2017. Der kan barna lage tegninger og bilder som de kan dele med  venner, familie og faddere.


»  Hovedside
»  Dåp og aftenbønn app
»  Utdelingsmateriell i trosopplæringen
»  Fireårsbok med fint tilleggsmateriell
»  "Alle gode ting"- Spennende aktivitetsbok for 6-9 åringer
»  Fadderdiplom og dåpsdiplom
»  Dåpshilsener
»  Dåpsbildet med aftenbønn
»  Menighetens eget dåpsbilde
»  Materiell til konfirmanter
»  Kondolanseprotokoll
»  Kontakt oss
»  Be om prøver av KONDOLANSEPROTOKOLL
»  Be om prøver - Dåpsmateriell
»  Be om prøve "Menighetens eget dåpsbilde"
»  Be om prøvepakke - Konfirmantmateriell
»  Be om prøve - "ALLE GODE TING"
»  Invitasjon til "Undretur"
Skrifthuset AS
Telefon: 48 39 41 49
http://www.skrifthuset.no
Nettstedskart