SKRIFTHUSET
    Gode verktøy for folkekirken

Takk for i dag - app til fireårsboka


 

"Takk for i dag" inneholder nå tre rom med aktiviteter for barn 3-6 år:  HUSET, KIRKEN og SYNG SELV.

KIRKEN
Lindas lillebror skal døpes. Barna skal invitere en stor og fargerik familie til dåpsdagen. De kan velge mellom mange fine og morsomme klær. Til slutt spilles dåpssalmen "Det skjer et under i verden".

HUSET
Det er kveld og barna skal rydde rommet til Linda. Leker, kosedyr og klær skal legges på riktig plass. Det er fint å takke for tingene sine, menneskene rundt seg og dagen som har gått. Slik kan barn og voksne avslutte dagen sammen og begynne kveldsritualet. Til slutt spilles én av fem kveldssanger.

SYNG SELV
Her kan barna velge mellom forskjellige instrument og selv synge til disse fire sangene: "Måne og sol", "Kjære Gud, jeg har det godt", "Tenn lys" og "Det skjer et under i verden". Disse sangen dukker også opp i KIRKEN og HUSET.

Karakterene og miljøet i appen er hentet fra boka ”Linda og den lille kirka”, som deles ut til fireåringer i mange menigheter i Den norske kirke. 

Lenkene nedenfor kan limes inn i epost / SMS ved invitasjon til utdeling av FIFREÅRSBOK. Vi kan også hjelpe menigheten med å lage en DIGITAL INVITASJON tilpasset din menighet, med en lenke til appen.   

AppStore: https://itunes.apple.com/no/app/takk-for-i-dag/id948228288?mt=8

GooglePlay: https://play.google.com/store/search?q=skrifthuset&c=apps


Skrifthuset ASTelefon: 48 39 41 49