SKRIFTHUSET
    Gode verktøy for folkekirken

Kondolanseprotokoll

Kondolanseprotokollene «ADJØ» og «TIL MINNE» har vært i bruk av begravelsesbyrå, familier og arbeidsgivere siden 2003. Nå presenteres nye utgaver basert på tilbakemeldinger fra fornøyde kunder gjennom ti år. De nye bøkene er nøytral i forhold til livssyn. Utformingen gjør det mulig for hver enkelt å skape sin personlige minnebok etter den som er død.

«TIL MINNE» er en ren kondolanseprotokoll med 32 blanke sider. Den er vakkert innbundet med illustrert tittelark og et vakkert dikt av Kolbein Falkeid: «Navnet ditt».

«ADJØ» kan brukes både som kondolanseprotokoll og som minnebok for familien. Boka er gjennomillustrert og inneholder tre deler. I første del kan salmeark og bilder fra begravelsen limes inn. I andre del er det plass til å skrive kondolanser og lime inn bilder og hilsener. I tredje del finnes fem utvalgte dikt om livet og døden.

Se mer om innholdet i ADJØ her.

Begge bøkene er innbundet med spiralrygg inne i omslaget, slik at de ikke buler når det limes inn bilder, kort m.m. Bøkene er gode å holde i og lette å bla i.

Format: 18x25 cm. Omfang: 32 sider,
pluss et løst dobbeltark til kondolanser.

 

Skrifthuset ASTelefon: 48 39 41 49